Viber
Магнітоли
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay

Magnum Elite MH-900 — новинка 2013 року

Magnum

Стабільне прагнення фахівців компанії «МСС» до вдосконалення автомобільних охоронних систем Magnum забезпечило появу нового покоління автосигналізацій — Magnum 9-ї серії. У процесі проектування і розробки 9-ї серії активно розглядалися передові технології і прогнози розвитку всієї автомобільної промисловості.

Найцінніше для компанії «МСС» — це відгуки споживачів, фахівців з установки, торгових партнерів, що тонко володіють споживчими потребами і перевагами. Саме на безцінний досвід компанія МСС спирається при створенні принципово нової автомобільної охоронної системи — сигналізація Magnum Elite MH-900.

Приходячи до висновку, що за основу своїх потреб покупець, перш за все, розглядає стійкість від угону, фахівці компанії «МСС» зробили Magnum 9-ї серії на порядок потужніше в протиугінних функціях, зберігши зручності при експлуатації та цінову привабливість продукції.

У стандартній комплектації автосигналізації Magnum Elite MH900 представлений абсолютно новий капотний модуль. Будучи, по суті, одним цілим з центральним блоком, але перебуваючи в різних місцях автомобіля, новий модуль забезпечує 100% максимальної ефективності:

— реалізація блокувань двигуна, ланцюгів запуску двигуна та інших ланцюгів для блокувань проти викрадення;

— узгодження роботи сигналізації та електромеханічних замків капота, при управлінні додатковими охоронними контурами і блоками, забезпеченні зворотного зв'язку для автоматичного та дистанційного запуску двигуна по температурі, тахометру і порогу напруги.

Автосигналізація Magnum Elite MH-900, в стандартній комплектації з «капотним» модулем, робить марними спроби непомітного проникненні в автомобіль (навіть кваліфікованого і технічно оснащеного викрадача), як з боку салону, так і з боку моторного відсіку. Будь-яка така спроба фіксується охоронною системою і супроводжується сповіщенням власника автомобіля з моментальним запуском додаткових механізмів захисту.

Автомобільні сигналізації Magnum MH-900 побудовані на найсучасніших радіоелектронних компонентах, забезпечуючи надійність системи в процесі експлуатації, і гарантовано не підведе в самий відповідальний момент при необхідності оповіщення власника і запуску протиугінних механізмів. Розширення діапазонів напруги для стійкої роботи системи, готовність експлуатації в жорстких температурних режимах, волого і пилезахищеність блоків, посилений захист входів системи при аварійних режимах — це далеко не повний перелік вагомих переваг 9-ї серії Magnum для забезпечення безпрецедентної надійності експлуатації в суворому кліматі країн СНД . А додатковим доказом, високої якості автосигналізації, служить п'ятирічна гарантія від виробника!

При цьому всьому, виробник врахував, що кожен клієнт індивідуальний, і його індивідуальність підкреслена в його автомобілі та його вподобаннях, тому в 9-ї серії присутня велика різноманітність функцій, додаткових блоків, можливості підключення корисних систем сторонніх виробників! Тепер споживачеві не доведеться платити за ті функції, які йому не потрібні — 9-я серія передбачає множинне блочне нарощування можливостей. Кількість можливих розширень порадує і здивує найвибагливішого споживача.

Magnum Elite MH-900 дозволяє підключити додатково:

— модуль управління центральним замком;

— додатковий датчик об'єму;

— модуль запуску двигуна;

— зовнішній протокольний CAN модуль;

— обхідник іммобілайзера Fortin;

— GPS / Glonass - треккер;

— модуль санкціонованого доступу (мітки);

— підігрівача двигуна (Webasto та інші).

Magnum Elite MH-900 з GSM модулем, за вашим бажанням, може перетворитися в брелочну систему при додатковій комплектації брелоками та програмними змінами і навпаки бути без брелочною («Slave») системою в комплектації за замовчуванням.

У наше століття розвитку електронних засобів зв'язку і комунікації, автосигналізації Magnum володіють передовими технологіями для зручності управління охоронною системою. Безперечна зручність і наочність управління за допомогою смартфонів через GPRS вже оцінили тисячі власників охоронних систем Magnum 8-ї серії Elite, а в дев'ятій серії можливості управління охороною зі смартфона розширені до небувалого максимуму! На 130.com.ua можна купити автосигналізацію в Івано-Франківську, Тернополі, Львові з доставкою по Україні.

Дворівнева структура програми дозволяє забезпечити вхід в систему програмування основних налаштувань зі смартфона без використання програматора, забезпечити короткочасний дистанційний вхід в налаштування системи фахівця з установки сигналізації в разі потреби і згоди власника автомобіля. Нова і зручна, але досить надійна процедура зміни PIN коду системи через додаток на смартфоні, фіксація і відображення всіх подій по годинах реального часу, можливість автоматичного запуску за вашим індивідуальним графіком, по днях тижня, за часом. Змінені і оптимізовані алгоритми автоматичного запуску двигуна по температурі. Можливості інтелектуального визначення дій охоронної системи при настанні певних подій. Перегляд історії переміщень автомобіля при використанні GPS трекера. Автоматична відправка тривожних повідомлень при ДТП, можливість реалізації вимикання автоматично запущеного двигуна. Можливість дистанційного запуску двигуна з штатного брелока автомобіля. Це далеко не весь перелік нових функцій для забезпечення зручності комфорту, зручності користування та економії дорогоцінного часу ділової людини при експлуатації автосигналізацій Magnum GSM.

Подорожуйте разом з Magnum MH-900! Якщо автомобіль часто перетинає кордон, витрати в роумінгу на мобільний зв'язок зростають — компанія «МСС» пропонує скористатися революційною пропозицією Magnum MH-900 для роумінгу. Надійний зв'язок де б ви не були — оптимальні витрати в будь-якій країні.

Основні натхненники у створенні нової серії сигналізацій — фахівці і установники автосалонів і СТО українського ринку! Саме для них автосигналізації Magnum 9-ї серії надають максимальні можливості реалізації найсміливіших ідей в захисті автомобіля від угону. Автосигналізація Magnum Elite MH-900 готова до інтелектуального програмування на доступному рівні. Завдяки повністю цифровому управлінню всіма вузлами автосигналізації, установник самостійно може створювати в системі керуючі імпульси певної полярності, тривалості, форми і т.д. При всьому цьому, система абсолютно проста в установці та налаштуванні, адже всі процедури програмування виконуються в новій програмній оболонці, за основу якої була взята наочність і зручність при роботі з системою. Більше того, припустимо програмування охоронної системи через смартфон. Тепер, встановлена ​​автосигналізація Magnum, завжди «в моді», тому що доступно вільне оновлення програмного забезпечення через GPRS канал. Зручності установки автосигналізації забезпечать нові малі габарити центрального блоку, капотного модуля і інших блоків. Оцініть зручності роботи з автосигналізацією Magnum MH-900 з вбудованою GSM антеною високого коефіцієнта підсилення.

ТОП-3 автосигналізації
 

Найкращі сигналізації на авто

Шукаєте якісну і найкращу автосигналізацію? Даний рейтинг автосигналізацій складається на підставі таких параметрів як: високий попит з позитивними відгуками від наших клієнтів, якісне виготовлення — відсутність заводського браку і сервісних звернень, а також офіційна гарантійна та пост гарантійна підтримка в Україні.

Автомобільна сигналізація Pandora DXL 4710

Автомобільна сигналізація Pandora DXL 4710
Особливості:
  • ★ з автозапуском двигуна
  • ★ з 3xCAN, 2xLIN, GSM, GPS і Bluetooth
  • ★ Висока захищеність від злому

Автосигналізація daVINCI PHI-330 PRO

Автосигналізація daVINCI PHI-330 PRO
Особливості:
  • ★ З зворотним зв'язком
  • ★ Діалоговий код
  • ★ Дворівневий датчик удару і G-сенсор

Сигналізація на авто Sheriff ZX-1090

Сигналізація на авто Sheriff ZX-1090
Особливості:
  • ★ динамічний код CFMII
  • ★ Режим антипограбування («Anti-Hi-Jack»)
  • ★ Радіус дії до 2000 м
 
 

Матеріали по темі

Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.